Rólunk

Történetünk:

A Carformance egy 5 éves múlttal rendelkező luxusautó túrákat és egy napos privát szuperautó találkozókat szervező csapat, amely bemutatja az országok legszebb városait, turisztikai látványosságait, mindezt sikeres üzletemberek, cégtulajdonosok, ismert személyek körében, egy vakáció keretein belül. A Cars & Coffee Hungary Kelet-Európa legnagyobb luxusautó találkozója, több, mint 400 résztvevővel, 100.000 látogatóval.

Carfromance 2021:

Magyarország első luxusautó és egyben gasztrotúrája a Carformance. Célunk bemutatni Hazánk és a környező országok kiemelkedően szép városait, tájegységeit, betekintést nyújtani az éjszakai élet legelegánsabb klubjaiba. Közel száz fős stáb gondoskodik arról, hogy résztvevőink igényeit kielégítsék és a szuperautókból álló konvoj a legnagyobb biztonságban haladhasson az egész túra idején.

A nagysikerű 2020-as rendezvényünket felülmúlva 2021-ben egy olyan impozáns rendezvény valósul meg, ahol sikeres üzletemberek, gyártulajdonosok, menedzserek, sportolók és művészek egy héten át élvezhetik Hazánk, Ausztria, illetve Olaszország adta csodálatos túraút
vonalait, gasztronómiáját. Egyedi helyszínek, kulturális élmények, ritka autók, sikeres emberek és történeteik egy helyen.

Mindezt szuperautókkal, egy minőségi, feledhetetlen vakáció keretein belül biztosítjuk Résztvevőinknek, Támogatóinknak!

nap
óra
perc
másodperc
Scroll to Top